Premiärminister Chamberlains och lögnens förräderi: Hoover Institutions maskerar knappt längre förräderiet eller sin kommunistiska agenda

2015-04-03

En medarbetare hos Hoover Institution - eller bara markerat så - har publicerat en form av komiskt inlägg görande en parodi av en väldigt typisk grupp av oseriös argumentation när det kommer till politik. Man försöker göra ett hot troligt idag utan att behöva bedöma konkreta faktorer i verkligheten genom att ta ytliga exempel på bakåt i historien realiserade hot. Är hoten realiserade förr tillräckligt potenta i skada de gjorde struntar vi mindre sällan i att se att exemplen saknar all relevans för frågan den mindre oseriösa opionsbildaren vill påverka attityder till.

Idag är det mer verklighet än förr att det går inflation i denna form av argumentation. Realiserad bedömer jag den ej som mindre effektiv än förr men mer information och intensitet på informationen krävs: Drivande en agenda kan du behöva fler personer som tycker, mer tevetid, fler kanaler o.s.v. Men varande välkänd om än trög och gammal teknik så är den också mycket vanlig. Mycket man kan se i media är inte väldigt - men ändå så man som här märker att det var skrivet som ett skämt - mycket bättre gjort än "artikeln" här. Här gjordes det nog snarare uppenbart komiskt genom att den tydliga tids-dispergensen: Koncepten använda hör till vad som idag är mindre effektiva än jämförbara exempel och resursstarka aktörer intresserande sig för attityder och bedömande världen känner väl till det.


Jag prövade att själv skriva ett liknande komiskt inlägg inspirerad av Victor Davis Hanson lite löjliga men kul skapelse:Hoover Institution: Inte en av oss - En dom som mördar frihet


Att Västerlandet nästan besegrades när Hitler lät diktaturernas ständiga hot slå ner över världens och först efter historiens värsta uppoffring i människoliv och kapital räddades är skuld som också finns att hitta bland den fria världens folk.


Förrädarna som söker avleda vaksamhet inför hoten fanns i antal långt fler än Premiärminister Chamberlain. Deras strategi är ofta att peka ut något oviktigt att slösa energi på: Några kravaller bland kolonier eller att bibehålla social-stelhet hemma i England var bland vad där utnyttjades för att stänga det stolta folkets ögon inför hotet.


Igen ser vi denna pro-nazistiska strategi realiserad: Nu med en kommunistisk agenda. Hoover Institution har nu börjat visa sin rätta dolda ill-röda färg i inledd manipulations-strategi där information försvarande Kommunistiska Kina, Kommunistiska Vietnam och starkt diktatoriskt över all modern-historia Burma försvaras medan ännu för den Västerländska Kulturen små-risk-lander - jämfört med kärnvapen starka Kina där miljoner motiverade soldater tränas ut rent strunt - utnyttjas för att förleda folket till att öppna dörrarna för fienden.


Redan visas att det nu är så illa att Hoover Institution känner sig trygga nog att vi är så slött förblindade att de direkt på sin internet-hemstat utan att knappt ansträngt sig att dölja vem man talar för (Vietnam såväl som Kina) - Direkt i titeln har vi dessa frihetens två värsta fiender...Oheligheten är på sådana höjer att inte ens Barnen och Ungdomarna lämnas i fred:Ska diktaturen få indoktrinera barnen i Beijing utan att någon vågar säga ifrån? Att dingla med att bli provincial leader över en by med bönder är vad barn - några i familjer som vänt sig ifrån att orka se världen och hotet - kan tänkas lockas från friheten med.


Mer än Nazitysklands fara för liv och frihet hotas från dessa även vår ekonomiska frihet. Hoover Institution med övriga av sina röda kamrater vill ha makt och sitta och planera din och min ekonomi. Hur mycket du ska tillverka av av russinförpackningar i din eller din arbetsgivares fabrik ska dom bestämma. Och vill du handla ett anteckningsblock, penna eller att din familj köper en ny gardin ska du först köa efter att dom godkänt att du får handla det om du varit lydig.


Och är Indiens nya premiärminister inte den största vän Kina haft i Indien? Ska världen i krig behöva möta världens största länder kastande ut våg efter våg av sina abnormalt stora befolkningar?


Fler kopplingar till förräderiet som tillät miljoner och miljoner 150 gånger om att dö i Andra Världskriget och det Crime against humanity där miljoner och åter miljoner av ett otal etniska grupper att utrotas och den kommunistiska propaganda dagens förrädare säljande ut din och min frihet finns. Dokumenterat bl.a. i Wikipedia:


"Communist Party of the Soviet Union
the CPSU: Assessment and Context. Stanford University. Hoover Press. ISBN 0817968431. Media related to Communist Party of the Soviet Union"

Från: Search result: stanford university communist

Så kan man känna igen förrädaren: Ofta var de relaterade till Sovjetunionen eller annan kommunistisk ondska. Media relaterat kommunism är vanligare för förrädarna. De vill föra oss bakom ljuset med böcker, insändare de skickar till tidningar, eller pressmeddelanden på sin hemsida. Alltid är de diktaturens slavarbetande bönder och arbetare som betalar med sina liv för förrädar-pengarna som dessa ska gotta sig med.


Få är så förhärdade i sin ondska likt det vi har här att de sålt sig till båda dom värsta vi kan hitta i historien: Sovjetunionen och Kina och ändå jobbar lite extra för att ta det Vietnamesiska hotet ut från mörkret i dom Asiatiska djunglerna rasande mot det Europeiska och Nordamerikanska fastlandet kuster: Kusten landets sista försvar mot hatets och blodets röda - och fall aldrig till att tro att det är storm utan våga se att det är - stormar.


Att alla diktaturer måste besegras bevisas av just sådant icke-mänsklig ondska: Faller en Diktatur Moskva för frihetens svärd försöker dessa smyga sig iväg för att hitta en ny herre att sälja våra liv till. Din smärta och liven du förlorar är vad som när dom. Och så börjar cancern och döden att igen sprida sig.


Eller ska vi visa det mod den Västerländska kulturen förr var vad vi alla vågade lita på: Att vi vågar och kan försvara vår frihet när Massa Kommunist kommer för att förslava oss. Vi måste förr eller senare våga internera Hoover Institution för att rädda och skydda oss alla.


Aldrig har diktaturer - nu kommunisten (kända såväl de som förrädiskt döljer det likt Hoover Institution gör för att bedrägligt föra oss bakom ljuset) - tillverkat lika mycket vapen, kärnvapen eller övat lika många soldater. Aldrig har pengar - planekonomiserat för att inte bygga upp militärt så mycket som att rasera vår värld - för vapen och soldater ökats lika mycket år från år. Och det är lögnen från fienden mitt bland oss som gör det möjligt. När Victor Davis Hanson med kamrater reser var helst de är hem till folkrepubliken vet vi att kärnvapenmissilerna snart jagar rätt ner tjutande likt Nazismens störtbombare mot våra städer.


Aldrig har förrädarna varit så skamlösa när lögnen ska spridas:Dom förväxlar avslappnad gott ätande av vad ärligt arbete i frihetens tjänst gjort oss förtjänta av med dumhet. De tror att detta kommer få fortsätta tills alla världens folk är fastkedjade behövande fråga Hoover eller vem som har lovats styra där du bor om minska småsak. Jätten vaknar nu och då faller också dessa atavistiska rester historiens ondska söker släpa ut för att skymma världens idag så mycket ljusare liv.


Kommunistiska faran är inte deras ineffektivtet, moraliskt störda tänkande, deras hat mot frihet, döden och tortyren som är maktens näring. Sådant är deras vekhet: Vad de tvingas till i brist på all den styrka friheten gör möjligt för oss. Hotet är förrädarna bland oss. Förrädarna som maskerar sig som en av oss. Våga kämpa emot: Internera Hoover innan det igen är försent och vi igen måste göra ett världskrig för att överleva.


Komplettering

Förövrigt självklart behöver dessa diktaturer besegras. Men jag tycker att folk både bör och bättre stabilt över tid klarar av sådant om de får göra det själva. Vi får inte därför ta det som ursäkt för att ej ge dom den hjälp de behöver, sälja vår moral - om den för aktuella personer alls fanns med när dom föddes - till diktatur för pengar, eller ta sådana tankar som ursäkt för att sälja vad som helst eller göra affärer med vem som helst oavsett fara det innebär för folket där eller för den delen ditt företags medarbetare (Nordkorea är ex. välkänt riskabel att ha att göra med: Affärer med dem kan och har många gånger över åren kostat liv utan rationell anledning).


Dumhet och omoral ska ej utnyttja att andra vågar se vad alla etniska grupper, folk och språk-regioner klarar av utan att vi kommer invaderande på land (men kan det rädda livet på en stad som i Libyen ska vi när inte mer än lite luft-stöd krävs så klart inte vara så snåla eller fega att vi förblindar oss med teve eller vad som nu gör tillräckligt ljud för att ej se döden) var 5-år.