Game of Thrones säsongen läckt /länkar det på videosajterna) - Märks på några av video-sajterna att fler tittar

2015-04-12

Nöjes-obalanserade hittar länkarna sist. Den andra är naturlig om första länkens version stängs ner: Osäker hur snabbt det kan ske via rapportering men aktuell video-sajt gör det ganska ofta.


Men det var inte Youtube nu eller numera kring äldre innehåll teveserien jag söker mig. Problemet är inte alls alltid att Youtube skulle ha någon negativ preferens ex. relaterat copyright eller att innehållet ens är otillåtet.


Problemet är att på Youtube hittar jag innehåll med sökning. Ex. där eller för mig när aktuellt hellre via Google.com. Och dom resultaten får man växande sedan ett par år nu - numera märktbart besvärande - för allt med lite "värde" i som välkända teve-säsonger får man resultat med stora - normalt en storlek på något mer än 40 min oavsett riktig längd - men nästan 100% redudnant innehåll: 1 konstant bildruta endast med information om att "man ej får visa avsnittet" på Google och så att man ska klicka på länken under.


Jag är förvånad att man inte enkelt bara samplande youtube-datat om man inte hunnit eller normalt analyserar hela filen och filtrerar ut det från det. För mig är det konkret vad som gör jag att jag ej söker alls lika ofta på Youtube längre (undantaget är musik men normalt ej mer teve-taktigt med ett utanför Youtube brand).


Nu när Game of Thrones säsongen läckt - fyra avsnitt sägs det men jag tyckte det verkade vara sex med första icke-avsnitt med ointressanta reportage säkert publicerat korrekt för evigheter sedan - när jag tittade in på det (självklart - och jag kan inte understryka det nog här - för att utforska det film- och teve-kriminella psyket för att söka finna vapen att bekämpa det med).


Givet en nu lång period av tycker jag konkret värde och upplevelse från särskilt vidbull.com bland de sajter mina regelbundna besök på för att uppleva teve givit säkert utan att konverterat en krona av mig från deras typiska affility-lösningar (visnings-relaterad reklam är mindre vanlig även om det någon gång förekommer bland dessa kategorier av sajter) så tar jag och länkar dem. Varande en egentligen ganska tråkig person är det här nu en av få hobby's och jag ids inte sitta och lära mig en massa nytt strunt kring torriettes och det här med pirat-skeppet som alla pratade om för några år sedan. Jag vill ha det klart presenterat för mig utan att behöva lära en massa nytt strunt.


Var dock observant på pop-up ads för dessa sajter. Normalt fodras att man också är observant på att klicka på rätt passera fram till teven. Annonsörerna tenderar gärna att söka efterlikna det. Av och toll förekommer annonsörer bland dessa knalaer som distribuerar mycket olämpliga lösningar ex. relaterad "filnedladdning" där din dator sedan utnyttjas långt utanför det. Ingenting för barn och ungdom med andra ord: Bäst ska man vara över 30 år med gediget 10 års erfarenhet av World wide web


Var observanta på reklam maskerad om man ej är van hur den klickas bort: Annonsörerna lägger gärna till visningar som menar att dom är rätt sak att klicka på. Alt. 2 är nog bättre så men pop-ips m.m. typiskt för domänen bör man bara observant på.

Game of Thrones | vidbull.com/6q3y12awd836

Game of Thrones Season 5 | Tubeplus.is

Det tycks för mig troligast här att teve-bolaget läckt avsnittet som del av ett försök att bli långsiktigt coola på internet för att spä på liv i deras verkliga i det långsiktiga riktiga affär: Kabel-teven och den sena nattens romantiska teve-avsnitt. Man ska inte tolka överdrivet rörande affärerna här. Det sägs att man tittar allt mer på internet för att kunna garantera kassa-kon som föder den kvalitets-teve vi utanför USA's kabel-teve lärt känna den HBO från. Annars eftersom jag fick för mig att datumet var för tiden skulle jag inte länka här. Populärare nu efter att Apple - nu sedan några år gediget "coolt" bland den breda massan - marknadsfört sig via alla möjliga läckage inför varje ny release.