Hur färg repas på ej exploderade klusterbomber

2015-03-15

Jag är inte en expert här. Ej gjort det förr. Men har nu bomben slagit ner avskjuten som jag fick för mig läsande tills jag såg bild två och tyckte att det var som nog läst tolkat som icke nyhetshändelse i verkligheten bör den ha repats enligt det givet att färgen faktiskt har repor. Där reporna ej är som förväntat kommande i en rörelse.


Notera repor gående åt sidor. Samt att reporna gått som i bågar ytligt. Det senare vill jag tänka mig men vågar inte hårt lova det att reporna ej är orsakat av något adderande väldig tyngd på det (typ draget ut ur lager med en massa ovanpå) utan lätt repat i färg visande tycker jag att åtminstone någon repa i rätt riktning är att förvänta från nedslaget). Jag menar träffar den sand eller jord går den ju ner. Och byggnad eller gata så ska det ju märkas än mer tycker jag. Den här ser ju mer ut som man tillochmed varit försiktig med så att man kan använda den till något annat efteråt.Klusterbomberna är väl antar jag väl spridda. Så olika förklaringar till dem kan finnas.


Relaterat området av att förfalska - här konst - skriven nyligen:


Antal målningar som funktion av år, duk och "trä" (2015-03-06)


Jag tycker det är bra att jag såg defekten i den möjliga förfalskningen här. Nästa gång kanske det görs bättre så befintlig pågående verklighet av sådan här typ av tänkbar introduktion av förfalskade nyhetshändelser är bra att ha noterat.


Samtidigt ska sägas att jag har inget allmänt moraliskt standardförtroende för aktörer som varit i krig ett tag. Saker tveklamt och över det kommer alltid realiserats mer eller mindre där mindre är bättre. Men krig är smutsigt och clusterbomber i sig är inte som vad vi ska förvänta oss inte kan prövas av en entitet efter ett tag oavsett kontrakt man skrivit på när det som här är närmare jämstarka aktörer (snarare än något stort land göra en förstått begränsad sak man kan lämna).


Annat intresse av ej klusterbomber men väl carpet bombing (jag tror att jag kanske saknar cluster bomb bland mina bomb-verb: Lite egen värd och just från en typisk nyhetshändelse verben i ett av användningarna är till för att förstå så här kan man ta ett par exempel också samtidigt) får av mig här sista månaden:


Verb mening - Transfer: Bomb vs Send