Svensk säkerhet: Skarpa ryska kärnvapen vid övning inflygning Sverige resp. vanlig verksamhet

2013-11-28

Reflekerande att do begränsade resurserna i ryska armén kan ha inneburit - en hypotes - att bär kärnvapen vid övningarna mot Sverige även om inte avsett att i dom användas såg jag följande tyckte jag komiska kommentaren till en kommentar:


"Saturday, 21 September 2013 23:26 posted by Brian Kelleher
The military might of Russia dwarfs that of the United States and Free World combined, when they decide to strike it will be over very quick !

Comment Link REMant Thursday, 16 May 2013 18:42 posted by REMant
Hell, Gomez, we fly INTO other countries airspace."

Från: Russian Bombers Perform Simulated "Strikes" on Sweden, U.S. | The New American

Men var att avsluta i det säkerhetsmässigt sunda såväl so effektivt utnyttande investeringar gjorde var en anledning till att vi faktiskt köpte på oss en hel del stridsflyg att kunna hantera dessa frågor:


  • Möte på internationllt luftrum.
  • Skjuta ner när passerad gränsen.
  • Så att Stockholm och södra Sverige ej behöver bli kärnvapen-bombade.

Deet är för övningar som de Ryssland gjorde ett till säkerhetslager för att kunna hantera att något tänkbart går fel. Ex. att navigeringsssytem ej stämmer eller att kärnvapen skjuts iväg av sig själv p.g.a. defekta kontrollsystem. Båda incidenterna har hänt flera gånger under 1900-talet för USA såväl Ryssland involverande kärnvapen.


UK hinner jämförbart både möta bombflyg och mer än att bara fotografera se till att det blir et bra foto.

"Quick Reaction Alert (QRA) Typhoon F2 from Number XI Squadron at RAF Coningsby is pictured escorting a Russian Bear-H aircraft over the North Atlantic Ocean"
2008
Defenceimagery.mod.uk/

Bear-planen är ju trots allt från 1950-talet även om helst säkert uppdaterade m.m.



Hela Dr Strangelove<:


Även om jag noterat föreslaget att Pugtlock ej hanterar copyright perfekt tror jag det är verksamhet i UK d.v.s. har normal EU-nivå på det juridiska - likväl som jag ser det som en mer prioriterad film att rekommendera. Också o risken rent av närmar sig kanske 10% för att kopian av. ej är korrekt publicerad tycks det rimligt här.