Endast fienden motionerar Vitahuset korrekt försvars-optimerat

2013-11-18

Oroade över besparingar i budget och utan någon bra kontaktperson engagerad i nationellt försvar och trygghet beslutade sig en pensionerad överste sist i aktiv tjänst under invasionen av Panama att se vilket värde möjligt att hitta tillsammans med Bo.


Efter att tagit Bo med ut på bio-besök för att titta på Ender's Game släppte han vid ett senare tillfälle bjuden för att titta på Bo's samling "relatera" dinosaurier han i smyg ut en mycket krigisk katt i Vitahuset efter att givit Bo ett litet minne av biobesöket:


- There is no teacher but the enemy.

- No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do.

- No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer.

- Only the enemy shows you where you are weak.

- Only the enemy tells you where he is strong.



    Bo njuter av Vitahusets välstånd och lyx: Dyra kläder och gigantiskt stora godisar av särskilt dyr fat-cat sort med metall-omslag industrin kunde ha haft nytta av och i olika färger och mönster för att roa ovanpå sockret.

    Säkert är både lyx-öronen och godis betalad med federal budget såväl som kostnaderna för att hantera diabetes, högt blodtryck m.m. - ev. kanin-öron som växer ut biologiskt - frosseriet om någon rättvisa finns rätt kommer orsaka.

Fienden Bo behöver för att riktigt förstå realiteten av värden en växande militär-budget kan skapa.


- Bo: You are fat and weak.

- I will feast on your food, pee in your bed and steal your toys.

- And every night you puke up all the candy you abused the world will Youtube-watch you in real-time.


Foto: Gagilas Licens: CC by-sa 2.0
    Mycket otäck katt: Skrämmer säkert slag på Bo såväl som många andra mindre och medelstora hundar.

En praktiskt närhet till området med växande praktiska erfarenheter han därefter kan föra vidare till Obama. Det håller Västerlandet redo inför det nordkoreanska hotet, sluga iranska förhandlarna, enorma mexikanska kokain-smugglande organisationer, ett militärt rustat Kina som skryter om att kunna kärnvapenbomba amerikanska västkusten från ubåt, kanadensiska ganja-odlare "jumping over the great wall of US", ett Tyskland allt mer top-dog om än ganska icke-militär sådan i Nato, anti-amerikanska munk-papister som våldtar deras barn, fientliga datorer saboterande ObamaCare, och allt annat som växer sig starkare varje gång Bo sitter och njuter i sina lyx-öron.


Och helt rätt som vi såg i Bo-bilden. Bo är ju knappast till för att roa barn eller sitta och frossa godis hela dagarna. Ingen blir gladare av det. Han bör ut och tjäna sitt land. Kanske tjänstgöra ett år i Afganistan nosande efter bomber.