Hur rädda är vi exakt? Och vad ungefär kostar den rädslan?

2013-09-27

Verklig är verklighet. Det är svårt att komma ifrån.


Också får jag mycket frivilligt utan tvingande behov - likt hur jag många år sedan kände mig intresserat oroad över den sekundära effekten bl.a. i Europa av the wall of the Americans i paranoida dimensionen tror jag diskuterat här 2009 [Red. I ekonomiska dimension i den sekundäran inverkan d.v.s. här snarare än den så nog verkliga amerkanska uttrycket här och i ej givetvis i verksamhets-planering om än av och till i verksamhet irrationellt så mycket som den effekt topparna där vid den här tiden skapat särskilt i EU. /Hans] - hur mycket kostar den ekonomiska rädslan just nu.


Från perspektivet moraliskt korrekt i enlighet med ännu alla bärande representationer av verklig bandbredd när vi är i mer grundläggande lite långsammare föränderlig dimensioner.


Ekonomin kostar här nu likväl som för flera år sedan. Den är oro och allt tror jag faktiskt rörande det är icke-verkligt i föreställt om än ej verkande. Det är för mig okänt ett fall i den här domänen annat än levererande värde i viktat var industriproduktion finns.


Men också oavsett dom frågeställningar där det är som det är - åtminstone till en ny dag komer med dess förändring - behöver vi se implicit föränderlig verklighet här för verklighet. Det är inte bara som jag uttryckte oro för här redan år sedan att oro här reducerar den kraft stabilitet skapar verkande utåt därför den ej längre är stabil utan också att instabilitet pågående längre förändrar grunden vi står på.


Jag tror verkligen inte att det är bra i någon mening. Men mindre menings-retoriskt här tror jag heller inte att det är annat än förlorade år. Det kanske tar 20 år från den konvergens mot en bättre värld vi kan argumenteras möjligen kunnat nå - eventuellt 30 år - men det är i sammanhanget lite och i någon mening inte vore år att spekulera om heller.


Men jag får erkänna att jag är lite oroad ändå. Det är lätt att skala förståelse av siffror från verklighet du har egna referenser till i relativt avstånd. Men när det visar sig falskt grovt underskattat förändrar det mycket i nivå tolkning av pre CAH tendenser vi sett sista året i EU.


Så vad kostar den oron? Om vi bjuder emot nazism som övergripande term på skit. Behövs det och jag kan (jag kan kanske inte det) köper jag EU. Det så underligt att det blir aldrig mycket av budgivning. När vi bjudit en gång är det klart. Men det är människan. Vi får den frihet vi ber om och aldrig mer än det. Och här bjudet vi såväl som vi och hela vägen as needed.