Egypten: Öken-kolonin Brinner - Ingen olja, inga turister, ingen jordbruksmark och i inbördeskrig - Värdelös

2013-09-27

Hur önskvärt och tror jag med föga mer imaginär ogörlig nu än när politisk miss management på diverse - alla aktiva förvisso vi har kunnat se synliga - Egyptiskt inbillade (i mening av att varje värde-optimering man menade sig förvalta förstörts i all väsentligt jämfört med existerande där det hela gick över-intensitivt) åsiktssidor att man - försökte över-uttrycka förmåga att leverera resultat i värden verkliga stabilt istället för att ta något repeterat förr - kanske någon gång verkligt i någon mening - för att uttrycka mot en grupp oavsett om i osund guds-tro eller i föreställningen att myten såväl som vad verkligt under den förra militär-diktaturen någonsin igen blir verkligt från där man står idag. Egypten är såld koloni och närmar sig problematiskt inbördeskrig. Vad man bör göra nu är vad resp. åsiktssida borde ha gjort relaterat intensitetsstarten och lämna prestige som då fanns för att definiera ett val man från båda sidor vågar acceptera. Det veka som att gömma sig bakom förbud, lego-knäckts pengar från dom man sålt landet till eller religion är givetvis svårt att våga lämna bakom sig.



Att gömma det egna misslyckandet bakom religion eller att man sålt ut hela landet för en strunt summa på några miljarder är inte enkelt (öppenbart för alla) men därmed inte vad vi ska tro gör det enklare för någon att i den punkt där man står våga lämna.


Samtidigt gäller att varken utförsäljning av allt Egypten lika lite som den samhälls-systematiska extremismen som nu snart nog är närmare "permanent" närmaste tio till tjugo åren ej enkelt hindras med mindre än just den förmågan hos resp. Just valet och att båda accepterar tenderar att ge god riktning och intensitet åt båda hållen. Inte minst tycker jag om man orkar det att man bör - med mindre än att något konkret realiseras verkligt motiverande till annat - att allt inlånat den här perioden enklast förklaras void och varför inte samtidigt allt föregående president-period. Det är ju ändå strunt jämfört med vad turist-åren gav i konkret värde fån vad affärsrörelse skapade och förvaltade - och jag betvivlar lätt värdet av Egyptet att se så mycket österut som västerut i energi givet hur diverse österut spätt på konflikt åt båda hållen.


Oavsett: Orkar man itne fram lär det väl tuffa på tills hela skiten brunnit ner i inbördeskrig. Det är Egypten. Pyramider med mumier dolda i sand.