Besmittande IT-otur förtvinande världens teknikutveckling sprider sig och hotar alla med svälten

2013-07-05

Att uttrycka riktad värderande information där kritik-komponenten - gärna mer genomarbetad och korrekturläst än jag valde att göra - illustreras via konkreta exempel och än tydligare när fortlöpande exempel kommer därför att utanför visst utökat trovärdighetsvärde (åtminstone under förutsättning att grundläggande kritik vi bygger på är genomarbetad därför att denna kommer för många leverera motsvarande primacy effect styrande tolkning av efterföljande exempel när lästa) illustrerar det pågående nyhetshändelse (jämför med polisen som lite varstans under tidsperioder beroende på brott och gärna agerar på indikerat brott i tidsmässigt lite efterhand närmare plats utan hellre där vill att brottsoffer kommer till stationen för att leverera statistiken där ett par möjliga exempel är ett snabbt inbrott där brottslingen redan lämnat platsen när vittnet ringer in).


När aktörer likt Google är relativt skribent mycket större och av och till uppfattas mer som dold geopolitiskt aktör får vi dessutom den relativa makten. Beroende på situation - normalt mindre tråkiga vardagliga saker än defekter i Blogger helst på nivå att ett otrevligt fysiskt eller psykiskt angrepp är etablerat den lilla människan slagit tillbaka med sin slughet och moraliska i kontext högre nivå - tillför den spänning och engagemang:



Emellertid - tråkigt nog - är det för mig uppenbart att defekt-exempel från Google Blogger för otur med sig. Jag kan ha haft den sämsta programmeringsdagen på många månader. På viss nivå förväntad genom att det berörda integrationen mot befintliga system utvecklade för något mer än ett år sedan. Men inte på denna nivå.


Vi kan nog därför i dimensionen av mer övernaturlig påverkan addera till Blogger's defekt-lista att lösningen kan inducera otur och försämrad arbetsprestation också på annan dator och i andra verktyg utan någon rationell teknisk-koppling. Jag ser ingenting annat annorlunda så lagen om att två väldigt otroliga händelser ungefär samtidiga säkert är sammankopplade även om förståelse av hur (de är ju i sig själva ovanliga nog tillsammans att få oss att tro på vad som helst).


Allvarligt argument mot Blogger men desto intressantare som verktygsförmåga att försöka lära sig. Det finns många personer jag tror bidrar mer till världen i positiv mening med otur.


Kanske ett spännande område Blogger-folket kan diskutera på sin blogg:


  • Så här arbetar vi.
  • Det gick jätte-dåligt alltid år efter år.
  • Och så prövade vi att lösa det genom att offra en get.
  • Men et hade underligt nog till effekt att vi hade lika mycket otur men att alla våra användare började få massor av otur dom också.
  • Så nu har vi slutat att offra en get och har utvecklat ett litet ramverk med saker projektmedlemmar inte ska göra: ej offra getter.
  • Vi har stor tro till att den och andra idéer om design rules kan lösa massor av problem. Helst ska man undvika att fasta samma veckor vi slutför driftsättning eller testning vilket vi insåg nyligen när några projektmedlemmar berättade att de varit väldigt trötta en period och en inhyrd kvalitetskonsult förslog att de kanske var överarbetade men efter en workshop kring det några dagar sedan kom vi att tänka på sökande på nätet efter risker att man kan bli trött av en veckas fastande.

Eller vad som nu kan vara aktuellt hos Blogger.


Jag lutar nog åt att min humor här är lika dåligt fungerande som dagens kodning. Inte heller känner jag alls heller den mentala boost jag borde kunna förvänta mig på att sparka lite på Blogger eller annan entitet. Knappt att trycka till en person från minoritetsgrupp och en gullig hund gav just märkbar kreativ stimulans.