Till media: Information warfare

2011-09-02

Ok nu gör jag det här lite översiktligt så jag hinner undan det utan allt för mycket tid. Min ekonomi är djävulskt begränsad just nu och Culture Concepts är också viktigt där detta får ta den tid motiverat för att återanvändas i det.

Men jag tyckte det viktigt nog ändå. Artikeln bör tydliggöra varför i början och slut liksom självklart mellan det. Den gjordes för att vara som första artikel enklare översikt i den första grunden men fodrar ännu en liten insats i fördjupad läsning enligt anvisningar för verkligt värde.

Något långsiktigt seriöst förvaltat borde utvecklas av större medie-entiteter gemensamt. Ingen konkurrens-nackdel finns - Däremot kostnadsbesparing om man ser sig som seriös aktör d.v.s. riskeliminerar allvarliga hot.

Konkret anpassning för analys motsvarande Culture Concepts:

Men riktad flexiblare för medias behov är givetvis möjligt och just nu uppskattar jag för en kostnad motsvarande cirka fyra till åtta veckors anpassning beroende på behov och områden som ska inkluderas.

I mycket har jag dock varit glad att ha talat med er i media en tid här på Hans Husman om Media. Det var viktigt både i min väg till förståelse och hoppas jag kunskap ni fick tillbaka. Jag vet att det senare är intrycket bland en del åtminstone relaterade till affärsutveckling hos medieentiteter och ägare något övervägande i US fortfarande.

Låt oss fira lite här på fredagen korrekt för vår hälsa med trevlig musik. Utvald från vad jag minns att jag bloggade här för ett par år sedan när jag såg en "rörelse" som fick mig att se behovet av att småprata lite här med media om ditt och datt :-) Sitta och titta lite på er, analysera vad ni skrivit, titta hur det påverkat, lärt av er och givit en hel del väldigt bra tips i de områden jag kan väldigt bra.

Och alla lyckönskningar nu som då till Svenska Dagbladet som varit så viktiga för mig sista månaderna i utvecklandet av value till min modell.

Stå starka! Ni är krigare - När ni faller står föga bakom er... Från en poetisk-faktaruta i artikeln...

Nattens skymning där månens ljus är vår ända vän är den värsta. När de torterade skriker ser vi sällan den verkliga orsaken. Vem eller vad pekade ut dem som demokratins vänner?

När solen lämnat oss för vintern och endast månens ljus leder oss med mardrömmens förstärkta skuggor och den iskalla snöstormen piskar oss allt närmare döden och vägen bit för bit försvinner stjäl skräcken vårt sista hopp.

Att i nattens skrik vandra mörkret utan att falla i att blunda och sluta ge är svårt också för oss i säkra Sverige. Så många enklare vägar finns för oss.

Enklare inte i mindre arbete utan därför att vi slipper bry oss. Eller bry sig bara i verklig mening tomma ord men väpnade för en debatt utan just någon verklig mening där folk slutat bry sig i dom som inte bryr sig annat om den egna prestigen.