TV fyller en viktig funktion i naturen: Lurar rymdvarelserna

2011-05-19

Jag kom äntligen på vilken funktion TV fyller i naturen och inser nu kanske att jag gjorde fel som slutade teve helt för en lång tid sedan. Teve är en funktion som naturligt självorganiserad sig för att ge ifrån sig desinformation om människans och naturens försvarsförmåga till de högst eventuella men i så fall kanske farliga rymdvarelserna.

Vad sägs om detta minimala urval? Ger det inte en irrationell och helt felaktig idé och människans slagkraft.

Rik, Stealth, Energieffektiv, Verktyg de andra inte har - det är Batman.

By the power of Grindstone - He-Man The most powerful man in the universe. Jag skulle inte bli alls förvånad om rymdvarelse dyker upp med färdigbyggd grotta och stora djur att rida på.

Förutom att överuttrycka slagkraft relativt tiden ger det en felaktig bild av uteslutande irrationell dyr strategi. Rymdvarelse skulle tveklöst tro att vad som hlest här är trivialt att besegra givet skryt-slöseriet som är så vanligt i framställningar av alla de slag. Men det är inte korrekt.

Falsk information kanske om vår storlek? Jag vet faktiskt inte men annars säkert om mycket annat även om det kanske inte framställer oss som små leksakssoldater eller om de är i naturlig storlek.