GOOGL: När Eco-Google väljer bort alfabetets E / Eller hur du steriliserar dig direkt på nätet med bara mobil + SIM-kort

2016-10-02

Kompletterande men för kortare URL än var fallet (tre gånger tror jag fått det alls för url-fallet men det är väl som med våtutrymmen att egentligen vill man helst inte ha några fall alls) tidigare. Ev. tror jag dock att de andra (jag surfar så typiskt ett verkligt fåtal sajter) hade url-historik.


Konstaterar fallet och tar skärmdump. Innan skärmdump tas via print-screen trycker jag på Windows-tangenten vilket ganska ofta är till hjälp skärmdumpar liknande detta genom att fokus-ordning och events kring det annars kan reagera på tangenttryckningen troligare i applikationen aktuell. Här visade det som vi kommer se i bild två på något kanske relaterat problematiken i sig.Gående tillbaka klickande fel-applikationer och därefter till bildprogrammet rätt går Chrome direkt och laddar sidan. Utan behov något reload eller annat. Fokus har flyttats och allt som är givet som endast presenterat av applikation givet att fokus kvarstår för det går bort. I Visual Basic bak några år innan 1999 (kanske 1998 att jag gjorde lite hobby i Microsoft Visual Basic) satte man dit GUI för applikationerna läggande dem rent visuellt lite som ett bildprogram. Genom att sätta egenskaper för dem resp. exempelvis genom att dubbelklicka på någon egenskap övergripande för applikationen som färdig event-hantering nedanför den Visual Basic kod jag gör (sådant som kommer med det utan att man behöver märka de talls) och sedan skriva koden för den funktion som ska köras när aktuell event inträffar (ex. att användaren klickar på en knapp, musen är ovanför något, eller att fokus lämnar ett objekt). Även om det kanske verkar lite länge sedan var stöd programmering ungefär det samma denna tid och datorer man hade hemma desktop var inte överdrivet billigare än senaste Apple, och ej heller för rena nöjesapplikationer sämre i prestanda (jag höftar här från de spel för sådana här platt-mobiler som blivit populära vilka uppenbart räknat av en 20 år nästan i vad de kräver av hårdvaran - Undantaget mobilitet via liten bärbar resp. möjlig att stående i handen använda - i kontrast laptop krävande sittande eller bord - hårdvara resp. internet och viktigt vilket jag tror många missar att inse och därmed tycks hela affären och trenden kanske underligt flera år för dem vilket jag var drabbad av länge är givetvis att internet är trådlöst - Du är ej begränsad av LAN-lång-kabelns växande kollisioner när du försöker mobilisera runt på tomten med din bärbara dator och 16.6k modem för lite tjeck warfare eftersom nu mobila saker blivit så populära).


Nu nedan hur som helst... Direkt efter fokus fått igång den igen.Slutligen firande en bransch helt borta när det kommer till dataformat oavsett nu i stocktrading, swift, bankgiro (åtminstone sist jag arbetade med det och batch:ar fortfarande var metoden så att säga): Har en begränsning någonsin funnits är den skriven i sten om det ej är vad som råkar bli trendigt efter något lätt detekterat i bara inträffat som patentansökan. Har vi GOOGL nedan. Versaler och aldrig mer än fem bokstäver: That's the shit.Och för nu alla Google-medarbetare som upplever att en initierad person som jag kanske försöker berätta något för dem på ett fyndigt sätt kan jag inte säga annat än att E i Google är vad man i just sådana initierade sammanhang ni kan förstå att jag rör mig i symbol för en grupp av flera affärsområden - oavsett hur organisatoriskt formellt - som ej riktigt presterat som man tänkt sig och haft beredskap för att om saker ej går som man vill bara lägga ner med fullständig purge av hela den no good delivery kultur medarbetarna står för. Mindre trovärdigt är information att en expert - kanske den bästa i världen pengar kan betala för - på att övertala ska vara med för att försöka få alla medarbetarna att frivilligt sterilisera sig innan de tar emot avgångsvederlag: Ett projekt drivet av nationalism som jag förstått det. Jag tror på det sista men vågar inte lova något.


Jag har dock bränt mig på information förr jag bedömt helt fel. Ett paket cigaretter köpte jag glatt både för att bosta reward av planerad "event" såväl som att göra det gratis genom att den statliga faktatexten på paketet indikerade att jag kunde spara in på preventivmedel. Dock trots trovärdig statlig information: Och man är ju här så van sedan barn att staten i olika skepnader kommer och förklarar preventivmedel för en så man har vant sig att bara göra som tillsagd. Annars hade jag kanske kontrollerat det hela bättre - säg sättande det i kontrast till hur geografiskt avstånd för centralitet fenotyp mellan resp. person påverkar fertiliteten för att få något att jämföra med (spännande nog har exakt samma grova grupper - från histamin-komplexen - stor inverkan på risk smitta såväl som genetisk utveckling av virus, resp. prognos för HIV): Man ska ha respekt för att en exotisk kvinna kan vara säkrare när det kommer till graviditet (lite som "hybridisering" i brett mycket grovare begrepp än vad man normalt menar med det allmänt biologi oavsett nu djur eller växter) men farligare om hon är smittad HIV. Medan rökning varken gör till eller från. Nå ingen skada skedd: Det är ju just sådana här oväntade defekter i informationshanteringen som gör att man självklart har metod för purge informations-inhämtnings-noder - och här kontantkort mobilen (jag skickade dock ett SMS med numret till hustru till en viss man arbetande som högre tjänsteman på ett visst departement som tänkte kanske hade något med den defekta varningen att göra: Om inte annat kan de säkert förklara vad som gäller för patientavgifter och allt därefter oavsett vägval vilket ju räcker bra).


Rätt modell information planerande för att saker kan gå fel gör att defekten hanteras. I den meningen är jag steriliserad men helt utan såväl personliga risker medicinskt ingrepp och ej heller belastande vår gemensamma samhällsservice för hälsa- och sjukvård (kostnader ovanför patientavgiften är från ganska stora upp till väldigt stora för allt). Sådant smart-tänkande kommer sig naturligt för mig och tror jag säkert andra nationalistiska svenskar.