EU: Keeping the Peace - Artigt manliga tips till allt politiskt kvinnligt

2015-04-26

I mening av gamla tråkiga negativa stereotyper om kvinnor. Delvis lite balanserade av mitt exempel givet alla mycket mer kvinnliga manliga politiker vi också har i EU.


Citat från ett längre löst kreativt sammanfattade inlägg jag bör göra klart kanske måndag sorterande diverse anteckningar:


Är "man" verkligen större än "woman"?

Ja: Som ex. med
Katrin Göring-Eckardt s tydliggör är kvinnan inte man nog att försvara kvinnor i fara
på nivå förväntad av en karla-karl likt Putin.

Putin tog nog brev-protest kanske ej helt fel som beundrarpost planerande ett extra statsbesök i Tyskland).

Världens i särklass största ekonomiska entitet. Världens största marknad för expörter inom en rad områden.ö Mer eller mindre ännu Rysslands ända stabila och stora samarbete för gemensamma ekonomisk-dynamik: Och ingen får mig att tro att orsaken är att man gillade Jugoslavien när det plötsligt fick nya namn hit och dit.


EU-männen är rädda och vågar sig inte alls säga ifrån till Ryssland med gas eller annat. Medan EU-kvinnorna mer söker uppmärksamhet skickande Putin brev. Bara förslapaat eller fördummat.


Det är bättre här att göra det bra och tydligt först. Det minskar risk för konflikt. Små-strunt hit och dit som ändå inte ger effekt skapar verklighet förväntad av att det ej ska fungera resp. att en upparbetad mängd frågor problematiska och konflikt-inducerande ska ligga konstnat. Mer densitet över frågor som kan inducera mer problematiska konflikter för fel lite tyngre ny fråga i framtiden.


EU försökte aldrig göra en bra prestation. Kanske förväntade dom sig ej heller att göra det eller förvirrat sig till att inte riktigt tolka magnitud på risker och verklighet rätt och vad det krävs i effektivitet för att föregripa att risk realiseras till kaos och död. EU-folket dög inte trots att många av dem i val påstått sig vara bättre än alla andra på att leverera just ansvarstagande: Rent av menat att man kan mer eller har en teori om politik överlägsen. Men så föll det här på att de inte ens försökte.


Kostnad är kostnad. Kostnad är inte mindre därför att det kommer i en annan del av budget. Och det förutom att döda människor och människor i akut smärta också är kostnad. Både för dom och andra.


Och just här behöver vi inte ens våga oss på att jämföra risk mot pengar utan vi kanjämföra risk och pengar mot reisk och pengar. Är kärnkraft stabilt ännu några år i Tyskland mindre riskfylld än problemområden (Tyskland kan dock miljöteknik så problemen ska ej för dem överdrivas) rent av expanderat bedömas dyrare resp. mer riskfylld än ännu pågående väpnad konflikt stort länd direkt här i Europa involverande etniska minoritet nationellt spridda och ekonomiskt såväl som tekniskt understödda..


Men det handlade inte om energi-kostnad eller något rationellt alls. Och kostnaden om alls nödvändig hade bedömer jag idag varit längre än vad allt upparbetat bara i givna beslutade kostnader inom EU står på.


Hur många månader - mer än ett pr / två kanske? - kommer EU vara nästa gång vi utmanas av farlig risk i hög hastighet. Tänk om någon krigare EU? Hur snabbt skulle inte det vara? Eller en naturkatastrof inträffar. Eller tänk om man behöver en gemensam "coast guard" så att inte låg-budget Medelhavsländer skapar flera år av pinsamma såväl som människo-problematiska dödsfall, import-vägar repeterat återkommande för vapen, kombatanter, droger och oskattade varor. Jag kan tänka mig även om massor av folk drunknar, halva Mellanöstern är i krig med höga överuutryck i propaganda för krig, att det ändå kanske skulle ta 20 - 30 år att komma till att göra en som en dålig "coast guard". Ska vem som helst någon annan lösa hela världen i övrigt istället?


Ska jag kanske tillsammans med någon oroad omvärlds-grupp i Mauretanien eller annat mer än EU påverkade lösa frågan? Och är det om så underförstått att diverse EU-relaterat ska gå runt slöa ner saker tagande verklighet för vad den är standardiserande den och frya den inte ens seriöst för världen vi lever i försöka alls? Jag (eller utan mig) och fyra utsvultna slavar som klarat att fly Mauretanien engagerade att nu göra något bra för andra skulle försöka: Ibland räcker försöka långt.


En tråkig konsekvens av det är att vi här såväl som länderna på kontinenten behöver ha mer vapen klara. Det kostar. Men det är också stabilitet och förmåga om EU samtidig med en förvärrad värld inte är mer än något ivägen för effektiva lösningar görande vapen i bästa fall ej vad man behöver använda. Hur mycket och vad de kostar varken kan eller vill jag försöka bedöma. En känsla jag har är att på medel-lång-sikt och innan för Sverige är det tänkbart viktigare med faktisk head-count möjlig att i värsta fall kunna ta ut och att redskap m.m. de behöver faktiskt finns. Kanske rent av några extra-lvningar med en del omgångar fortfarande (hoppas och tror jag vad någon håller reda på i försvarsmakten). 50000 soldater eller om det var 10000 är ingenting. Räcker inte ens till att göra polis av för landet.Det kanske inte är så himla dyrt bara bränsle, administration av var saker finns, att man tittar efter att vatten ej läcker in förstörande fordon m.m. fungerar. Där skulle jag börja.


Jag trodde verkligen EU skulle komma till här och lära sig något på vägen. Men ingenting duger här. Månader är ingenting i mängd därför EU vill inte se ansvaret för sig själv och medborgarnas säkerhet såväl som allmän-europeisk mänsklighet medverkande till att ej accepterande spridande konflikt. Det är för jobbigt för dem trots att detta är ingenting. Ingenting jämfört med så mycket i Europa efter 1950-talet hanterad om än ibland sent och dåligt Flr svaga, I alla frågor "verkliga" i mening stor risk får vi inte betrakta EU som en spelare. Det tartid från effekt nödvändig att göra. Riktigt tråkigt. Så praktiskt enklare och billigare för EU att få konkret effektivt. Fungerar som marknadsekonomi allmänt: Mer inkluderad dynamik uttryckande faktiska händelser och rörelse under en positiv utveckling skapar mer pengar totalt än när färre görande färre händelser. Människan under konvergens något bättre i utveckling utvecklar sig just snabbare görande mer. EU koordinerande kan göra väldigt mycket på kort tid resp. förklara och uttrycka effektivt att man gör saker (språk är pengar och pengar är information).


EU-medborgare Hans

Jag måste förstå detta varande att EU med ansvariga personer inte vill ta ansvaret för EU man politiskt mutat in. Samtidigt vill i alla fall försvarliga andelar ej heller sitta och vänta på att amerikanen varande mer aktiv och rörlig ska komma och hämta med dem till Jugoslavien eller vad helst aktuellt i Europa.


Drömmen om Kalla Krigets amerikan känns ganska: Europeiskt drickande vin hemma och prata om potatisen med grannen än så kraftfullt - Ibland nästan över-motiverade de var längre bak i tiden innan jag föddes om man ska tro dokumentärer om Kalla Kriget. I brist på det såväl som EU tror jag vi av och till får återkomma i år och nästa år till dom här frågorna, Något man ju passa att skriva och önskar jag betrakta något återkommande passar det mig att skriva om det.
Det har fungerat ganska bra här sedan jag började så smått ett tag från frågor relaterat handel med valuta och den effekt väldigt i mängd känslo-negativa uttryck i svenska medier (i tidnings-kris med "Baltikum-problem" rent av för en av dem) tänkbart riskerade att få överuttryckt. Precos sp, kag sa d"var den svenska ekonomin stark: Många år av bland Europas mest fruktfulla länder. Först nu när såväl Syrien, Libyen och Ukraina fritt fått brinna som även vi börjar känna viss effekt valuta fri" (menade del av rörlig dynamik med en associerat positiv upplevelse ex. köpande något man förtjänar utan att oroa sig för att Diktatur Wikipedia snart invaderar därför att Sverige inte gör som debatt-artiklarna i Expressen om jag minns rätt och försvarar baltiska valutor för att förhindra delvaering med efterföljande media-förluster).


Svensken och annat folk runt om i Europa förtjänade något bra. Vad EU borde ha varit. De fick Hans med en tagg på hans blogg och en senare lättare tillfredsställelse av att kunna kritisera EU ansvariga med argument smartutvadla här och i annat publicerat runt om i världen förberedd för att det kan gå åt helvete. Är du Green Party Member kanskedu gör några anti black-dirty-air-party argument (när flörtat klart med Putin).


Keeping the Peace


1. Patrulera

Annars kan allt hända och du märker ingenting. Du behöver vara rörlig. Vietnam-kriget tycker jag som milär-amatör än idag känns som ett relevant exempel. Stationära enormt understödda satsningar kostade med föga effekt inducerande varaktig uppnått (enorma kostnader människoliv hos gerilla såväl som Nordvietnam var kostnader de uppenbart absorberade: Kanske utan att särskilt många ens kände till det).


Keeping the peace (2013-10-30


    Välbalanserad polisman i ett gott samarbete bevarande freden.

2. Visa att försvarar din linje

Och vi visar oss närvarande. Så att det syns att vi värderar vårt revir. Vandrar linjen vandrar du synligt. Visande att du är medvetet om folk utan någon alarmerad aggitation därför att du patrulerande ej kommer överraskas.


Betrakta kvinnan i visualisering från:Det märks att hon är upprröd. Kanske försöker någon ta sig fram för att stjäla hennes saker på båten. Hon visar att en gräns finns och den är försvarad. Både pinne, ansiktsuttryck och ett tydligt språk med känsla kan hjälpa till. EU med varandra i EU parlamentet: Säg något elakt om andra som ej hör hemma i EU utan att bli rasistiska sittande egentligen prata om dom andra fienden som oss själva inom EU. pröva säg: Om Ryssland gör et Jugoslavien ska jag kräva att EU lönnmördar honom. Och om barn eller generationer framåt någonsin tar på sig en unniform i konflikt ska alltid något finas väntande på det." Eller vad som känns naturligt: Men fångande det tydliga kvinnna i båten visar.Skämtteckning tidigare publicerad i Nyskapat koncept roat förstärkt: Handing out the guns illustrerande något av kontrasten konkret rörelsenergi kontra symbolens påverkan...


Varje gång etniska konflikter eldas på av Ryssland i Europa: Stänger du av gasen

Inget små-duttande. Direkt börjar man avväckla ner affärer och ser till att ta steg mot ersättande. Ochutvadla andra stora affärer som kostar.


Övning 1.1.

Patrulera dina EU-politiker. Låt dem intressera sig för Ryssland rörande diverse frågor naturligt deras "kunskapsområde" (eller vad vi ska kalla det för).


När de troligt inte gör bort sig fullständigt kan de göra linjen genom att reagera och uttrycka kring ryska frågor i Ryssland och indirekt EU.


Någon i den riktiga världen kan se över energi-frågorna så att vi kan börja avväckla ner Ryssland i all infrastruktur och ekonomi om det krävs för att inte ha Jugoslavien över halva Europa. Och är det seriös risk och att skjuta Putin kan hjälpa så pröva det också. Tänk fungera, billigt och få döda. Och att det ska förändras om dåligt. Inte att man ska prata en massa skit med några non-part-of-things folk från något arabland istället för att göra verkliga sake likt Libyen. Antagligen någon illegal-invandrare som behövde hotell-rum och lurade i dem något. Eller så är EU bara så här dåliga: De kan prata folk i riktig värld ner till deras hastighets-värld så att ingenting blir gjort alls. Noll och ingenting.