Den dolda NSA / Snowden planen avslöjad i nya power points: $1 Billion US för kraftfullt fokus i alla medier

2014-01-15

Och projektet från att först haft arbetsnamnet refereras numera till How NSA bought Snowden for $1 Billion US (for 2013: Kostnaden kan tänkbart ticka på för evigt eller i alla fall till att inhyrd kompetens tröttnar på att äga ständigt mer).


Slide 1 (översatt: original finns säkert att hitta krypteringad någonstans på nätet med en behändig dump av en Windows-dators tillstånd när komprimering tillsammans med krypteringen Windows-typiskt skrivit utanför allokerat - eller vad Windows låtit annat att allokera ändå)...Mycket välgjord prismodell: Direkt översättning från levererat värde till kostnad. Och till fastpris...Även från vad jag hör att NSA ångrar hela projektet tror jag det var sunt. Det går inte att tro att man kan sitta kliniskt asocialt tyst smygande runt utanför folks fönster när resten av världen socialiserar på Twitter m.m. Ord är makt och av största betydelse är att skapa tillväxt i orden för att potentiellt likt med ett gevär eller en automatkarbin skapa möjligt att ta mer av internets stabila uttrymme: Att dominera viktiga hashtags multi-battlefield - Photo, Word tags, Music, Moving Pictures - Uttryckande the one true koncept altid mot alla som vågar sig in i vad som rättmätigt är vad varje sund flock-människa ska sträva mot (konkurrens skapar tillväxt och tillväxt betalar skatten så det hela är dessutom självfinansierande betraktat över en längre tidsperiod).


vikt är hur stora hashtags du orkat att kontrollera. NSA kan uppleva sig förvagade men en riktigt stor del av nätet är nu återigen stämplat med internets fösta ägare. U gotta stamp it och orka att göra det kul, spännande eller värde-pratande: Autistiska matematiker som folk inte ens använder riktiga ord är mer vad som gick under 1960-talet innan världen blev bredare med WWW - Web Wide World.


NSA - likt alla - ska korrekt se internet som en outforskad rik värld som väntar på att koloniseras på Facebook eller mer utmanade tyskarnas svårare trräg blandande tyska taggar med engelska: www.bibsonomy.org/tag/Dutch (die bundes republic) såväl som engelska www.bibsonomy.org/tag/Germany.


Och jag vågar säga att efter att vågat mig ut på nätet (istället för att sitta och matimatisera ingenting mätbart: Inga likes för matematik annat än små sekteristiska grupper av nördar) och lyssnat på vad folkets Tweets säger att ett hemligt stort pris finns i centrum av hela planen. Den som först får tag i Snowden-skatten och klarar dekryptera den får en gigantisk stor summa.


Idag har NSA klarat att ta stort värde i tyska marker (och till bästa tänkbara växelkurs: garanterat evigt av tyska centalbanken):


"BOOKMARKS (95)"

"PUBLICATIONS (3)"

Socialt medium analyserat: www.bibsonomy.org/tag/NSA

Mycket starkt.