Hans Husman avslöjar: Kommunistiskt altare i Wikipedia och en hel amerikansk underrättelsetjänst sålde sig till djävulen

2013-11-23

Att ej klara att se sanningen i vad tröttnat på i vardagens ständiga röda-fara är inte alltid den oskyldigare förklaringen till sådant här missats. När så här uppenbart kan det handla om prestige- och ovilja att riskera att förstöra karriären längre fram som leverantör till Department of Defense som helt enkelt gjorda att alla från FBI till CIA valde att ej se infiltrationen.


Samlingen av klubbmärken av underrättelse- och säkerhetstjänsterna kommer direkt från hästensmun: CIA. Notera att märken i cirkeln är mycket små: kanske ett försök att dölja infiltrationen.


DETEKTION AV SAMHÄLLETS DOLDA FIENDE

För den intresserad i de tekniska detaljer för exakt hur vi ser den kommunistiska symbol-infiltrationen läs bild. De flesta blir säkert varnade nog för att titta extra bara av färgerna. De skiljer ut sig omedelbart bland övriga klubbmärken vilket är graverande för FBI: Inkompetenta eller korrupta? Det senare tycks troligt: Jag såg ju det hela direkt första gången jag såg bilden...


För förenklad analys notera likheten med Sovvjetunionens klubbmärke placerat till vänster om märket för aktuell underrättelsetjänst... Sovjetunionen var aldrig stark i kreativitet och sådan likhet är därför en god indikation säkert möjlig att tillämpa systematisk (kanske med automatiserad analys av hemsidor m.m.).



När jag tog ut Sovjetunionen märke som exempel på hur förhärdat långt tillbaka likheten går detekterade jag jämförbara problem i Wikipedia. Infiltrerade:


    Barn, kvinnor, äldre och Face-book användare är fyra grupper utmanade i kognitivt resonerande när det kommer till långa mer fakta-tunga texter som ovan. De hotas direkt av det kommunistiska altaret och kan känna sig lockade att offra till det: Pengar, frihet och möjlighet att titta på amerikanska komedier utan större tekniskt kunnande än i alla fall kvinnor här. SAGOR, MYTER, RELIGION, TECKNADE SERIER, RÖDA LÄPPSTIFT, KONST M.M. ÄR JU JUST VAD SOM FLOCKAR KVINNORNA OCH DÄRMED EJ HELLER KOMMER DETEKTERAS NÄR BARNEN DE HAR ANSVAR FÖR BEHANDLAR SIG MED DETTA.

Särskilt otäckt att Wikipedia i sin makt-hunger orkat lyfta sig över kommunistens annars stora svaghet för religiös-sekteristiskt tänkande: Notera att de har tagit stickprov bland alla under-religioner inom kommunismen. Säkert för att klara att få dem undersig i en ny pan-kommunistiskt polit-byrå.


Är Wikipedia svaret på vilka som egentligen styr i USA numera?


Skrämmande med kvinnor och barn hotade (om äldre flyttar till Nordkorea tycker nog de flesta är skönt och sparar ju dessutom mycket pengar för samhället).


Komplettering: ...


The ring leader. Marinkåren

Genom att använda ett bildprogram och förstora symboler framgick att det är amerikanska flottan och marinkåren som är the rotten fruist. Vi ska inte förvånas. Kommer jag ihåg rätt kapade kommunistiska sjömän ett tyskt stridsföretag under första eller andra världskriget. Här igen kidnappade man krigssaker men en stor bit av hela organisationen med medarbetare, befäl och kanske byggnader förutom vapen och båtar.


Genom åren har de blivit nästan hånfulla i sin bedrägliga tilltro till förmågan att hålla detta gömt. Utgår vi från vad de skrivit på klubbmärket får vi mycket riktigt ut olika kommunistiska slagord - exempelvis:


Indikationer från mitt arbete läsaren intresserad kan lära från:

------------------
Corps  ->  rps
MARINE  ->  A IN
DEPARTMENT ->  DEPA T ENT
UNITED  ->    D
STATES  ->  ATE
OF  ->  F
THE  ->  
------------------

Kommunistiskt slagord extraherat:

C O M M U N I S T  R I T E S

Föremålen i metall - kanske koppar - i miten av klubbmärket är knappast annat än hammaren och skäran (äldr verktyg lite som en kvin använd innan skördetröska fanns eller har kunnat köpas). Både hammare och skära är just denna form av föremål där metaller såväl som legering självklart kan variera och ibland målas olika på bild indikeerande skilda subkulturer ibland dolda också inom sekterna (Mao-sekt, Lenin-sekt, Che-sekt, och här Marinkårs-sekt).


Dom slugare Wikipedia har en bild av klubbmärket med ljusare färger vilket givetvis döljer det hela bättre. Men den gömda hammaren och skäran framgår fint med metall-sakerna i mitten:



Att Snowden ej sagt något om detta är knappast konstigt: Han flydde ju just till Ryssland - Sovjetunionens moderna efterföljare etablerad just på benen av det gamla riket.