Egyptens turistindustri i morgon kanske död under de kommande åtta åren

2013-07-08

Vid den här tiden i morgon om utvecklingen innan det inte hunnit vända och resp. part klarat att bli mänskligt funktionella räknar jag med att kunna bedöma egyptiska turistindustrin död för de kommande åtta åren. Välkommen till fattigdom ni de senaste 10 åren inte upplevt.



En särskild twist på det hela blir när ni gång på gång försöker göra något åt det förstörande statsfinanser på reklam-kampanjer, PR-grupper och annat strunt bara för att gång på gång tryckas ner av nya skandaler, problem, och risker för turisterna som direkt går upp från hög normal-nivå med cirka 2 - 3 ggr tidigare för att ta ner er lägre än ni var innan.


Men det är människans natur antar jag. Att göra som Obama och dra buntvis med gränser runt kemiska stridsmedel i Syrien för att sedan drabbas av defekt minne fungerar verkligen inte. Tvärtom om måste du leverera inte vad du säger utan vad du tolkar att det korrekt skulle motsvaras i upplevelse anpassat till fortlöpande tid d.v.s. om Egypten får ekonomiskt tillväxt högre än förväntad krävs att du ökar på åtgärderna även om det innebär att skattad nu tänkt absolutnivå ökar upp.


Så skärp för fan till er nu direkt och lyft telefonen till varandra. Därför jag vill ha det Egypten-case jag indikerade tidigare. Alternativt i brist på det så ska vi åtminstone ha ett riktigt moraliskt undervisande negativt case. Tro inte annat än att den minst tänkbara gränsen indikerats där domäner ej relaterat övergripande Egypten överhuvudtaget inte berörts. Ansvariga ska vi kräva och uppmuntra att ta sitt förbannade ansvar.