Egyptens förstörelse kan utnyttjas till balanserat oförändrat eller övervägande positivt värde för världen

2013-07-08

Men ärligt talat - och från annat perspektiv lika riktat andra - hur bra är det egentligen att bränna upp infrastrukturen genom överförmåga till normal mänsklig grupp-dynamik på vuxen nivå med år efter år tusentals döda eller mer medan man samtidigt klarat av att reta upp diverse mycket större aktörer utanför geopolitiskt realiserat kontext mycket större som för att behålla trovärdighet kommer sabotera varje försök oavsett om interna problem blir lösta att skapa tillväxt i Egypten åtminstone inom några ekonomiska områden.



Och det säger nästan allt om Egyptens möjligheter om man tänder upp landet mer nu att någonsin komma ifrån det att vad vi här sett visst intresse för engagemang ligger på yttersta gränsen av omvärlden normaliserat kompetensförståelse av faktisk effekt av utvecklingen, och också approximativt lite mer flexibelt i absolut-mening.


Från perspektivet här är vi dock säkrade som alltid i att värde går att hämta även om det ahumana bränner upp städerna, vattenförsörjning m.m. med början nu och åren som kommer.


Värda att mäta för förståelse är Egypten dock inte oavsett väg. Det har hela vägen dom aktuella åren varit medium och aldrig den sunda källan. Så i dynamiskt batteri för att våga gå ut och förändra världen finns inget värde mer medias bilder av folket på gatorna. Och ett bad case med ett förstört land kan vara lika undervisande som mänsklighet att klara vad som krävs (om inte rent av mer så).


Mest min uppväxt i Svenska 1980- och 1990-skolan med dess idéer om världen som gör att jag ens reflekterar hellre än att elda på det hela mer dolt efter mitt första inlägg och sedan ha något repeterat stort ändå 100% begränsat svagt tämligen överdrivet genom åren att gång på gång trycka ner i varje affärsperspektiv och visa upp vid varenda tillfälle asiatiska Big Red försöker korrumpera något land eller annat. Där är ju det enda viktiga upplevda leveransförmåga från aktuellt case där optimeringsmålet är kostnaden för att skapa det med början och att bibehålla det som funktionen av varumärke för case där för Egypten enormt lång dokumenterad historia, hög synlighet senare delen av 1900-talet och associationen till för båda väl-repeterade USA och Israel adderar en del kraft läckage ner till Egypten. Egypten är där jämförbart bra med egentligen allt annat aktuellt nu och troligt kommande året. Det moraliskt korrekt är dock trots att vi alla gör i rimlig utsträckning vad vi kan för att indikera den korrekta vägen. Men väljer vi de förstörelsen väg är värdet för mänskligheten att från det försöka lyfta fram ett större värde egentligen berörande många fler personer.