"Säkerhetslösning" för Wordpress.com skyddar namnet

2011-09-06
Problemet refererat nedan med riktade desinformations och förtalskampanjer är ju vad när det realiserats ofta inte ens troligt att man lägger märke till på länge. Sådana rankar kanske inte ens synligt på sökmotor.

Därmed för internet-tjänster som Wordpress.com där trafik i sig självt utan Google-ranking eller sugande av trafik via sociala media kan det vara bra att själv registrera sitt namn på aktuell tjänst.

Givetvis är Facebook m.m. väldigt hett i bevakning just nu med Wordpress.com är en av internets gamla kanoner och kan fortfarande trots ökad konkurrens med sociala media, fler blogg-plattformer m.m. räknas till det högst väsentliga även för svenska språkområdet.




Tjänstehund Herman med tilldelat flyg-vapensystem Hundförfare Hans Husman (1994)


Nedan första och kanske enda inlägget där det gjordes med hanshusman.wordpress.com:

"I ett spännande koncept i risk management både pre-emptive in strike och collaborating där vi tar tanken in i världens morgondag för att föra världens folk närmare något vackrare och bättre.

Här på trevliga Wordpress.com registrerades hanshusman.wordpress.com för att reducera problematiken med falska bloggar i riktade förtals- och desinformationskamnpanjer vilka ju av och till är problem både för mig och andra i media och demokratifrågor. När de får namn näraliggande ett personnamn skapar det en massa onödig tid på att lösa det om man ens märker att ett problem uppstår själv även om det orsakar skada.

Huvudplanen är därmed inte att bloggen just ska bli enormt aktiv om mig. Det mest spännande materialet som finns hittar vi istället här för den som söker otäcka svagheter och annat läsvärt om Hans Husman:


Viktigaste och mest aktiva i övrigt:


Där försöker jag också se till att tipa om aktiviteter i övrigt kommer med...