Google indexerar datum fel för Blogger

2011-05-16

Notera tidsbegränsningen som satts för sökningen pope libya d.v.s. från 1/1/2000 till 2/1/2011 (jag önskade se om något tidigare engagemang för Libyen fanns eller om han mer söker media-intensiva frågor att tycka till om) och översta sökresultatet som i sökresultatet givits 15 Nov 2010:

Hela URL för sidan är:

http://jceworld.blogspot.com/2011/05/vatican-pope-48th-vocation-day-message.html

Ser ut att vara en normal post på Google Blogger.

Förutom arkiven man rimligen måste anta att Google inte skulle feltolka givet att de nu är standard på ett enormt antal bloggar är det enda jag ser det rimligen kan vara följande från brödtexten till posten:

"Apostolic Blessing.<br /><br />From the Vatican, 15 November 2010<br /><br />BENEDICTUS PP. XVI</span></span></b></div><div><b><span class="Apple-style-span" style="font-weight: normal; "><span id="content2" style="text-align: justify; ">

Men varför? Orsaken ligger kanske en bit upp i början av postningen och är vill jag föreslå relaterat till parsningen av span och den ordning sidan parsas i. Jag kan inte se något annat rimligt. En kollision mellan typ av data robot förväntar sig och att den inte fortsätter titta när den tror sig hitta det där irrationell användning av span felaktigt orsakar det. Kanske. Jag tittade inte särskilt noga.