Nyfiken vital 2010 - Koncept för en nättidning

2010-08-31

När man under ett uppdateringsprojekt i en period där impulser kommer från allt samtidigt i och utanför arbetet och man samlar tankarna för att föra samman och se verktyg och hitta en helhet kan man se klart utan att direkt exakt kunna uttrycka det.

Ofta är det också så att när man klarat att uttrycka något i en enkel bild blir allt renare och klarare. Det är vad man såg innan ändå har det blivit utsökt enkelt.

Nedan har vi just det redaktionella konceptet för Nyfiken vital uttryckt i en enkel bild:

Nyfiken vital

Här ser vi magin i att när vi arbetar hårt med uppdateringen och sett från fem år i olika områden, tänkt och slutligen uttryckt i ord och bild är vad som alltid var tydligt nu klarare likt en linje som sträcker sig utan tvekan om var punkterna ligger:

Det samlade konceptet är Nyfiken vitals media intelligens. Media intelligensen tar in uppgifter och en redaktionell mänskligt intelligent bedömning sker alltid fast med det kraftfulla stöd modeller och verktyg för att följa och se samband ger där förändring alltid ses och det skapar det större värdet för läsarna i entydigt definierande mängder.