Filip 11 år, Dalarna, brevväxlade med Trump

2016-08-05

Filip 11 år son till två oomstritt främlingsfientliga raggare i Dalarna har tillsammans med mamma och pappa brevväxlat med Donald Trump för att träna engelska och hålla sig aktuell om världen såväl fördjupa sig om flyktingarna, araberna och stockholmsdjävlar. Både Trump och Filip tycks ha fått ut massor. Trump radikalt från början missuppfattande vem han egentligen brevväxlade med konverterade informationen till väljarstöd medan Filip lärde sig engelska.


Efter sista (av fyra) videoprojektet alla gjorda på Moslånbergs-P-plats där Filips far spelade upp till sex arabiska roller utnyttjande enkel rekvisita resp. Wiktionary för passande utrop när spottande på den Stora Djävelns pengar, görande något otrevligt med den sammes flagga utanför värdetransporten (husvagnen) när pengarna (i bikupa) bärs in.


"Donald Trump's campaign is admitting that the Republican presidential nominee never saw a video of the U.S. offloading wooden pallets of euros, Swiss francs and other currencies in Tehran, even though he described such a video in full detail yesterday."
[...]
"He continued, 'Now here's the amazing thing. Over there, where that plane landed, top secret, they don't have a lot of paparazzi. You know, the paparazzi doesn't do so well over there, right? And they have a perfect tape done by obviously a government camera, and the tape is of the people taking the money off the plane, right?[...]'"

Från: Donald Trump Never Saw 'Top Secret' Iran Video: Campaign | abcnews.go.com

Och camping-ej-uttag kom en av Trumps PR-konsulter hem och förklarade att man inte längre fick skriva brev till honom direkt men kanske kunde få betalda uppdrag.


Vi kan därför känna lugn. Det är inte just att Trump ljuger så mycket som att Filip 11 år och kanske andra klassificeras som informationskälla. Det har påstås här att Filip presenterade sig i ett brev som en persisk general och i ett annat som del av en nästan hemliga amerikansk säkerhetstjänst framväxt ur senaten behovs av att göra ekonomiska undersökningar men sedan ett år nu omgjord av Paul Ryan till mer av politisk polis för att hantera anti-Washington maoister och putinister (underförstått Trump).


Det är ju nu att kontrollera vem man pratar och får brev och annan information från en kompetens väljaren kan förvänta att Trump kommer få mycket god hjälp med som president och därför något av icke-fråga under valet. Som vi inte minst från den exakthet i källor och analys från sist USA invaderade ett land är det nu ju inte så att en president eller vicepresident kan sitta sent på kvällarna och fritt klippa och klistra bland informationen som finns tills han blir nöjd.


Och ärligt om nu så. Balanseras NATO-kostnaderna mer rättvist är det vad väljaren såväl ska förvänta som kräva att lämplig invasion mot rätt entiteter kan göras billigt och bra, och om kanske inte helt korrekt i detaljer finns ju åtminstone en högre känsla av riktighet om viss sund filtrering i möjliga länder anammas. Där om seende sanningen kan Filip 11 år vara precis lika rätt ute som någon gammal detalj-fixerad autistisk matematiker på NSA, medan det starkt är att betvivla att en mexikanska presidenten m.fl. lata degos-kulturer (likt alla ganja-rökande hippies i Kanada, alla Syrien som bara vandrar in från Mexiko eftersom ingen riktig amerikan kan se eller höra någon skillnad på dem) som lever på att skicka sina medborgare till USA, en iranier vem som helst, NATO-försnillande Östeuropa, Benelux, Grekland m.fl.


De senare är alla mer länder man kan tänka sig att åtminstone markera mot och för att visa vem som bestämmer tidigt och man inte någon kommer undan att betala sin andel till NATO invadera eller kanske släppa ett par äldre taktiska kärnvapen på (Trump är väldigt på att man ska behålla dom gamla kärnvapnen och lägga ner dom nya programmen refererande till ett avsnitt i ett teveprogram under briefing där han förklarade att - underförstått - saknande prestige lyckades han jaga rätt på något gammalt begagnat flygplan sparande en massa pengar på att köpa istället för ett nytt: Så jag tror inte den snåla greken eller någon annan ska räkna med något lyx-angrepp utan det blir troligen något gammalt överblivet kärnvapen från 1960-talet). Själv kan jag tycka att det är för bra för det lata-NATO-packet: De skulle få jobba av pengarna på muren eller kanske som jordbruksarbetare skickade till Mexiko så lär sig mex-tex-presidenten sig en läxa också.