Prospektera särskilda avgränsade grupper av väljare

2016-01-05

Om senare systematiskt sekventiellt i tiden med väljargrupper kanske jämförbart med Olika former av osäkerhet: Att vinna det amerikanska presidentvalet via clustering och en mer praktiskt definition predikterbarhet (2015-12-31) för [Roll i titel: Konceptual-blending - Företagschef, Teve-kändis, Politiker & Man] Trump:Det är en väljargrupp jag känner att man i prssidentvalet resp. partiernas val kan få ut värde av såväl som kanske relativt enkelt oavsett hur man identifierar kandidater till grupper (manuellt, maskin, en av man känner till praktiskt tidigare eller kanske ej mindre troligt reflekterat som möjlig när någon kandidat eller personal-till-denne sett gruppen refererad eller "deltagande" i ett annat sammanhang ex. på teve - utmaningen i valet är vad som kan få mänsklig hjärna att pröva sådana potentiella "insikter").Sanningen inen vågar tala högt om är att om du inte hör till en bra stereotypisk väljargrupp från början - ex. kvinna eller om man åtminstone färgad eller snart nog mexikan eller dyligt givande 10% direkt och har en bra förstärkare i potential och grupp exempelvis om du ej är kul eller vill ha något ovanpå kul exempelvis en hund. Alla vi som bara är män utan att vara kvinna, gay, färgad, mexikan o.s.v. hamnar som vanligt nedanför i makthierarkin. Alla presidenter, ISA, detta årtioende har varit färgade och mycket troligt kommer 50% eller mer av presidentkandidaterna från de två stora amerikanska partierna vara kvinna / kvinnor vilket jämfört med en normala nivå är fullständigt gigantiskt (dåligt och orättvist för den större gruppen män som behandlas illa)..

Praktiskt energieffektiv grupp att möta representativer av rätt. Enkelt att uttrycka vi via enkla symboler. Och lika enkelt att kasta dem i soptunnan efteråt eller lämna i bilen när Föräldrar vs Djävulen som bor i etern ska träffas i något likartat mytiskt (han finns och jag ska besegra honom åt er men nu har han tagit gestalt och börjat träna upp sina Jesus-motsvarigheter - Dokumenterat reality-live i televisionen).


Faktiskt som en kreativ person upplever jag det inte svårt att så här spontant enkelt kunna göra en bra lista på alla möjliga antingen väljargrupper enligt ovan eller "väljar-relaterade" med dem?


Hundägare, Kattägare: Djurägare.Hästägare (fölägare)SpädbarnsföräldrarYngre barn typ före skolan men ej last-unga utan att de kan gå runt, prata med ex. tidningar i en säg förening Vi Barn som Älskar Valpar / Föl / Kattungar och som man kan åla och besöka ett valp-stuteri med.


Jag menar vill amerikanen ha en till president som lyfter sin hund i örorna? Om inte får man väl tala om för dom att Trump brukar göra så med sin ocelot från ett lämpligt valp-stuteri i core-rural-america. Kanske tänker han föda upp dom tills de är nog till ett par fina pälshandskar och pälsskor?


- Jag vill inte att Trump ska komma och lyfta mig i öronen in i päls-skinn-handsk-maskinen, Jag vill inte dö. Jag vill ha en mamma som räddar mig från valp-hemmet: En mamma som Hillary.

>

Foto: Meaganjean

Från: Det är dags för Utrikesminister Bildt att hissa Flaggan på sin blogg (2010-05-31)