Viktigt att Sverige vårdar sin roll som moraliskt föredöme

2015-10-07

Och här kan vi alla hjälpa till. Möjligheter går att hitta var helst i vardagen. Utilisierande radering av kakorna Blogger sätter i webbläsaren kunde jag exempelvis i:Adderande på korrigerande Made in Sweden röster så att det inte riskerar att föra en problematiskt kultur från normal ålder på läsarna här vidare neråt om ev. ungdomar råkar komma in på inlägget. Jag kan ha röstat tre gånger på Sverige: Så mycket mer svensk är jag jämfört med det förväntat normala 1 st.


För att inte tala om den tänkbara nationella pinsamheten om titel råkar attrahera en italiensk läsare som med mycket möda sätter sig med ordboken och försöker få någon klarhet i vad man egentligen skrivit om deras pasta.


Det är ju dessutom en fin möjlighet för vår export-sektor att man försöker fånga upp nyfikna från Italien och andra länder hit istället för mer bortkastat Brussel, Paris, London och vad med vi hade som alternativ.


Verkligen att jag kan se mycket värde ändå i att blev så här. Det gör ju möjlighet att förklara vad som är rätt svar i sådant här.