Greken kanske värd mer än deras stats-korruption övertygande skrikit om senaste åren

2013-10-03

Givet den systematiska stats-korruption - förruttnelse - vi sett i Greklan och kostnaden det inneburit för hela EU är det lätt att börja se Grekland som förlurat. Om Grekland är förlorat eller inte kommer ej uteslutande - eller alls huvudsakligen - ner till hur gigantiska skulderna är i förhållande till rimlig förmåga att betala.


Även om jag finner motstånd mot att säga det lär vi klara hantering av dom skulderna oavsett väg EU väljer att ta. Emellertid gäller att om Grekland också fortsatt inte ens själva klarar av att bibehålla en korrekt lista av vad man lånat, vilka man lånat av och hur mycket det summerar till är det om så bortkostade pengar vi redan skänkt Grekland och varje ny euro blir mer av det samma.


Att Grekland har styrka nog att försvara sin demokrati (där det för allt relaterat Greklands demokrati i sanning närmast ska sägas att givet den falska redovisning deras valda medarbetare bedrev under många år där de inte själva givet all dold skit klarade att etablera en samlad bild var den kraftigt reducerad innan deras akuta problem krävde stöd av EU inkl. krav på accounting) när det gäller nazism och fasism (som begrepp sammanfattande det och liknande skit) är ett positivt tecken:



En ytterst långsam faktor - men i kontext av EU är de defekta såväl som korrekta faktorerna normalt långsamma - men likväl positiv faktor när det gäller vår i EU gemensamma ekonomi.


Jag får erkänna att jag blev ordentligt överraskad. Om något var jag tämligen övertygad om att Grekland i allt sådant här var förlorade. Det tycks som vi har deflation i greken.


Relaterat: