EU vågar se gemensam omvärld: Svenska världspolitiska experter irriterade men ser också viktigt värde

2013-08-11

Jag (tvingas av deras agerade i konkret verklig) ge erkännande till EU att komma till att börja se en verklig utan EU gemensamt verklig för var och en i Europa såväl som världen.


EU:s konkreta agerande och åsikter - tycktes huvudsakligen varande etablerande diskussion med viss gun-power från sin area-storlek och föga verklig weapon-effect - har jag inte seriöst om alls betraktat men tror det viktiga i samlat värde mätbart över alla frågor dwarfing varje lokaliserad negativ-effekt i storlek av "fel" metodik, ide, mål, agenda o.s.v. är att man faktiskt konkret engagerar sig och försöker.


P.s.s. åligger det medlensländer i motsvarande storlek som jag bedömer det värdet att faktiskt klara av att acceptera att man kan ha gemensamma åsikter och målsättning i frågor man inte spenderat 10 - 20 år på att etablera intet sägande små-standarder om utan också större viktiga frågor som vår världens gemensamma framtid.


Jag hade väl hoppats skriva något bättre om detta tidigare för att följa det framöver. Liksom för den delen i liknande ej gjort bl.a. återvända till fallstudie två "Sverige i internationell media" och följa upp hur det utvecklat sig. Men det har inte blivit så samtidigt som jag tyckte det oerhört viktigt när jag nu kritiserat något faktiskt se synligt för läsare att EU utvecklats framåt rörande detta. Så därav detta tämligen begränsade men i vad det bygger ovanpå egentligen mer substansiella.


I sammanfattning: Lite överraskad, lätt irriterad över att bli bevisad fel och inte kunna återvända till befintlig test åren som kommer med ett nytt ex. etablerat i Egypten och samtidigt upplevande en del positiva känslor. Kognitiv dissonans mellan värde-skalan etablerad i feedback via uttryckt kollektivt språk befintlig hos mig innan och i och med föstärkt, relativt det lokaliserade värdet i relativ makt att kunna av och till sparka till en stor aktör som EU i ett pågående tema.


Komplettering: Syftar inte på något annat i titel än mig själv.