När / Hur länge: 3 månader, Var: Hawaii / NSA / Hong Kong: Vem säkrade upp konsulttjänsten direkt i optimal-tapp-punkt och om så var? I, utanför eller nära?

2013-06-10

Antag direkt nyanställd som indikerad i tappningspunkt där själva funktionen som sådan är definierad att nå den. Efter några månader lämnar han för Asien och har åtminstone delat viss information (jag betvivlar gjort någon skada: tvärt om bara av vad realiserat leverantörens rutiner av det lilla som framgick tycks det vara en möjlig stor befrielse av vad myndigheternas resurser hängs upp mycket möjligt introducerade lika verkliga problem med lösningarna.


Också worst-case på tre månader kan vara ingenting mot problematik under en längre även i låg-intensitet. Tveklöst bra att någon plockade upp problematiken och gjorde det känt. Annars hade han väl kunnat semestra pendlande fram och tillbaka mellan NSA och Hong Kong efter lite hur som helst.


Antag nu att han konkret placerades för att ta ut information. Frågan i så fall är inte mer intressant heller särskilt kring den aktuella personen som frågan utan för vem lokalt i organisationen tog man upp honom som medarbetare. Och det behöver inte alls vara ens därifrån det kommer någon hos leverantören. Det kan vara inköpande aktör också.


Agent Sniff tycker det börjar känn riktigt hett. The Guardian uttrycks i kraftfullt rött och trådarna konvergerar till en förändringspunkt: Kanske kreativt levererande verksamhets-styrning för effektivare och mer prisvärd hantering av management frågor runt informationsstrukturering. Stiger hettan upp till 400 grader utan att någon försöker släcka eldsvådan kan vi bara hoppas på att Sniff inte beger sig in med sitt förstoringsglas sökande reda ut orsaken i värsta fall i fokuspunkten tändande nya eldar.

När vår blodhund är erfaren nog att fullt behärska sin nos är han redo för förstoringsglaset. Inte innan.


Hawaii har väl en del för inte så länge sedan arresteras del av ett nätverk transfererande militära hemligheter till Kina. 2010 kanske?