Komplettering: Information overload angripande censur-system: Lätta mönster för att bygga träningsdata säkerhetsrisk att hantera via krypteringsteori

2013-05-16

Rörande Information overload angripande censur-system: Lätta mönster för att bygga träningsdata säkerhetsrisk att hantera via krypteringsteori var det så självklart för mig att nätverks- och kanalsäkerheten också måste hanteras. Givetvis är det också vad vi ska förvänta för den hypotetiska situationen att identifikation av systematiska mönster försöks först rörande nätbryggor i infrastrukturen där utrustning för att tappa kommunikation finns. Hanterade säkerhet för det finns dock omfattande material och kunskap befintligt och berörs därför inte p.s.s. som för de analytiska frågeställningar där föga material finns att tillgå.


Området intresserar mig bredare relaterat Mening grundad i... och jag adderade därför nu sidan Talande och skrivande robotar för att addera resurser när hittade fortsatt och ev. att jag synkroniserar med bookmarks, referenslistor till annat material ej publikt tillgängligt m.m.