Affärsplan: Det komiska vapnet

2013-05-15

1. Översikt

Exempel schemat på problemanpassad utveckling av vapen anknyter direkt till efterföljande case.


KLICKA FÖR ATT FÖRSTORA AFFÄRS-SCHEMAT

2. Case: Vapnet formas för att just spränga ditt problem

Utvalda lösningar där problemomfång och effekten relativt kostnaden illustrerar värdet:



I urval:


Befrielsen av Libyen:



3. Barriärer

Nära nog alla är naturligt för tråkiga. Av tillräckligt komiska gäller i princip utan undantag att kunskap saknas och också hypotetiskt med denna saknas det manliga modet - nära nog borta från komiken sedan de isländska sagorna - och ännu mer den skarpa analytiska förmågan att se problemet och forma ramverket till rätt komiska missil.


4. Risk management

Be gärna oskyldigt drabbade som ex. hela världsgruppen homosexuella om ursäkt. Detta hanterar annars möjliga affärsmässiga och mindre troligt livshotande risker.


Var noga med att målet vi avfyrar mot orkar med motivationen att vinna. För att motbevisa pay-load. Föregående eliminerade risker kan annars inte helt uteslutas särskilt hanterande aktörer som styr över väpnade styrkor.


Att demonstrationer kan upplevas angenämt är heller inte till nackdel. Det reducerar de utökade risker alkohol, kvinnor och mutor som utökat riktat beställar-rollen värde ofta kommer med. Humor är fortfarande i de flesta länder oftast helt lagligt.


5. Såddfinansiering

Medvetet borttaget liggande i vad som kontrolleras av silence agreements med en mycket stor leverantör inom krigsmaterial som såg möjligheten att sälja vapentypen tillsammans med inarbetade kundkontakter till flera länder. Vad som berättades nyligen var den mycket lovande kommentaren från en kund:


    - Nu förstår jag äntligen komik och kan se värdet med det, President Castro. Är gatu-musik och dans också vad vi kan göra något nyttigt av?

Samma kund efterfrågade också besläktade vapensystem för att skydda sig mot fientlig komik.