Dagens Nyheter II

2012-07-23
Ibland upplever jag mig så cyniskt nyhets-media-tolerant att jag är rädd att ev. läsare vid Dagens Nyheter blir lite nedstämd och orolig inför framtiden när man istället ville peka på ett värde. Oavsett hur trött cyniskt elegant man kan uttrycka sig där jag knappast är den mest motiverade i formuleringarna här ser jag inte riktigt värdet med:


Jag kanske borde göra något kul för dom istället och se vad som händer. Något i kanal-koncept lätt likt Svenska Dagbladets räntekarta (vilken jag dock tror är viktig med värde inte minst för bankbranschen mer än uteslutande bankkunderna) men med mycket större potens och långsiktigt värde särskilt inför valet i informationsanalys och presentation ej generellt beroende av sociala media som mätpunkter även om man för givna mätdimensioner kan tänka sig det. Konceptet är föga troligt vad jag implementerar i Sverige och än mindre troligt publicerande data mot läsare.

Idéen om det jämförbart med att jag var lite över-cyniskt deprimerande i förra inläggets information snarare än att jag promenerade över och ropade något otrevligt in till dem är kanske vad som räcker. Egentligen skulle jag dock vilja se konceptet realiserat.