Vad Scorpio lär oss om teckning och krigföring

2011-05-01

Värdet i uppfattning som systematik förutom specifik per komisktecknings-komponent är ungefär samma värde musiken ger Simpson. Det förflyttar om vi så vill publicerande entitet till gruppen sådana entiteter som publicerar komiska teckningar som del av en större redaktionell bevakning.

Både teckna och skriva är väldigt lätt. Det är samma språk så kan du det ena kan du det andra även om man kan behöva öva lite. Jag gjorde det av och till särskilt 2009 men hade föga framgång med det. Det blir otydligt trots att jag ser bilden klart för mig som vi ser det när vi visualiserar saker. Men min handstil var heller aldrig tydlig. De blir bättre enklare med ritprogram som Google Drawings. <7p>


SKÄMTTECKNING
I förhandlingarna om fria val i Kina och Tibet föreslogs att länderna tillsammans efteråt skulle bomba sönder Nordkorea.

Det kunde ge folk möjlighet att avreagera sig lite och samtidigt visa att armén inte var svag och det var orsaken till valen.

Dessutom kunde man kanske övertyga tibetanerna om att det var en nordkoreansk konspiration som varit problemet så att de och Kina kunde gå vidare utan en massa bitterhet från ockupationen.

Jag tog med ett exempel på en sång från Simpson för att illustrera ett till systematiskt värde i visualisering. Scorpio är givetvis en person som agerar lätt olämpligt. Men han är ju dessutom fördömligt skicklig i hur han hittar nya vapensystem och tillämpar dem.

Vi kan där se hur han kan gå hela vägen från handeldvapnet i slutet för att hålla alla dom där soldaterna från troligen USA som stormar in till det dooms weapon han byggt för att utpressa världen. Det är mångsidighet där han flexibelt växlar mellan vapen efter behov och utesluter inte ett vapensystem p.g.a. gamla doktriner och föreställningar från Kalla kriget som varje gång när de prövats presterat i bästa fall inte fullständig katastrof och lika ofta katastrof (Vietnam för USA och Afghanistan för Sovjetunionen borde väl ha varit tidiga varningstecken på att omvärdering var nödvändigt men när den andra gör saker på ett sätt måste det ju vara bra så bekräftar de varandra).

Vi kan i det alla lära oss mycket av Scorpio. Du behöver dina henchman men kan inte lita på att dom alltid klarar hålla världssambunden utanför ditt gryt och då kan du själv behöva komma mot dem med en eldkastare, men lika viktigt är klara att bygga ditt dooms-weapon oavsett om det är en enorm dödsstråle, en dödsplanet eller kanske en gigantisk grävskopa. Och allt mellan det.

När vi visualiserar har vi troligen oftast lättare att uppvisa den kreativiteten. En orsak kan vara hur vi organiserar information. Men det är också möjligt att vanan att när vi läser så läser vi någon annan och ofta när vi skriver uttrycker vi en färdig tanke eller hänvisar eller utgår från någon annan.

Ett till värde är därför för att göra det lättare att följa korrelationen mellan våra idéer. Vi kan om vi så vill se det som att Scorpio kanske först visualiserade hur han han har en massa trevliga energieffektiva lösningar för att nå resultat. Jag tror han tog över dom östra delarna av USA till slut. Det antyddes i alla fall i en tidningsrubrik.

Och han förstår värdet av den glada medarbetaren också?

Hank Scorpio kan vi lära oss mycket. Vi kan se det som att vi har alla dessa länder som funnits ofta flera tusen år. Tar vi USA ett av de senaste växte det till en supermakt utan stor ansträngning. Men var är dom nya supermakterna? Nu är det bara småländer som ramlar ut från döäende energiineffektiva imperier.

Hank Scorpio är en väg där. Vi kan också se att ledarskap kan variera. Scorpio laborerar med positiv motivation men en till väg är att använda rösten och skapa negativa incitament:

Givet omfattning på antalet motståndare - världen respektive universum - finns troligen ingen anledning att begränsa sig till ett perspektiv på medarbetaren. Vi kan se hur det skapar viss oro att han dödar så många av företrädarna men tidspressen är ju hög. Dödsplaneten behöve bli klar i tid.

Imponerande är tema-musiken (se också Kejsaren med temamusik ankommer Dödsplanet i 4.4 Given information kommer först. Ingenting är viktigare än en bra tema-musik. Imperial march är riktig musik när vi marscherar ut för the final fight. Bäst skulle man önska att man direkt förberett genom att träna upp identifierad likhet med egna smaken i kod tid innan för att vid tid styra musiken alla henchmen hör.