The Royal Society: Kan fria online-färger orsakats av LSD?

2016-08-29

Det kanske kan verka generöst att avstå från att ta betalt för on-line-färgerna av författarna (även om jag som läsare likt år när jag själv försörjt mig på att skriva tog betalt snarare än betala: Det senare i datorpressen numera problematiskt nog vanligare där affären snarare blir att stödja produkt- eller tjänste-affärer associerade författaren - Även om problematiken där ej ska ses som lika med journaler forskning där vedertagen QA / review metod för många är bibehållen).


Online färg-scam

Artiklarna i de av journaler jag läst (och jag läser bara på nätet) är om något direkt färg-fattiga med ren standard-färg användning från mallar - Till och med skisser använder standardmässigt färger. Så det är klart att det måste vara gratis - Ska man betala för färger bör det ju åtminstone gälla att man använt en mängd färger relevanta, kreativt och värdeskapande för för författaren (och ev. läsaren). Och erbjuder man något gratis som mervärde bör ju värdet motsvara i väsentlig del åtminstone värdet man söker om man betalar för det samma eller så är det ett värdelöst erbjudande.


Från: royalsociety.org/journals/

Sedan självklart vi har väl alla en känsla av att britterna är ganska flummiga. Onaturlig fixering vid färger är väl ett av LSD-missbrukarens kännetecken.