Amerikansk statstjänsteman och bevakningshund: År innan Bo - Och Flaggar United States Foreign Serviceman i EU

2013-08-21

En av de finaste sigillien använd av amerikanska mydigheter gav man sådan stor aktning att det användes endast en kortare period och därefter sattes på museum. På sigillets har vi Bo's föregångare - en statsman som han engagerad i ett viktigt område: ekonomin - och som vi ser med stora potenta säkerhetslösningar vaktande penningarna hos United States Department of the Treasure:



Bo-analysen och guiderna till Bo-konceptet (ännu inte patent pending men för djupare delar ej publicerade ska jag se om jag inte kan få patenterat såväl som göra trademark av namn och lämplig Bo-teckning kanske framför Vitahuset):



Också kul bland de amerikanska symbolerna - såväl som EU's - att vill man flagga Flag of a United States Foreign Service Officer i EU är det inte alls svårt. Först har vi deras flagga och därefter EU-flaggan:



Och så den rekordeliga EU-flaggan jag föreställde mig fodrade många långa möten flera år innan man gav upp att enas, köpte in någon expertkonsult för feta pengar som tog semester ett halvår och sedan målade om amerikanernas flagga dagen innan presentation av lösningen.



    Starka färdiga symboler återuppvaknar gärna likt the Roman Empire of German Nation eller det United Europe of Chinese Nation framtiden kanske ger oss en ny variant av Europa från: genom att behålla vår hemvanda flagga lokalt kan en problematisk övergång bespara alla problem. Eller omvänt ett vid tiden mindre känt land som tar symbolen på lite annorlunda plats likt tyskarna med romarnas symboler.

Om nu inte EU-flaggan föregår den amerikanska flaggan. Om gillar jag det som ett elegant visuellt uttryck. EU är ju viktigt och att kunna ha ett färg-tema överrensstämmande visar på respekt för färgernas konstformer. När den officiella taggade amerikanska personalen ska visa respekt för EU's flagga bär de fin överrensstämmelse på uniform eller kostym (nästan som de i Europa kom att upptäcka sin egen historia och började se värde och kanske föddes en hemlig längtan de dold gömde i symbolen: vad varje medarbetare djupt kontemplenterande Europa och dess värde förr eller senare ser klart från och kan från det söka sig vidare till utrikesdepartmentets och diplomat-stationernas för de flesta medarbetare hemliga viktiga funktion: Samla minnan att ta hem köpte lite dyrare, ganska yngre och sålt något lättare än annars vanligt i dom Europeiska huvudstäderna - styrda i vad de får säga och tunga är det deras sista område att försöka återskapa något av drömmen de för en tid levde när de återvänder hem ed sina Huskvarna tramp-symaskiner, genuina stenålders-stenyxor m.m.).


Läsare som känner för det omvända bias:et till resp. förklaring kan självklart i resp. stycke växla USA med EU och visa versa.


Inte bara gick det fint att flagga på blogg: Dessutom var det trevligt matchande färger görande allt enklare om flaggansvariga behöver hjälpa varandra av och till. Bara låna och måla om lite diskret och du är redo att rulla ut flaggan.