Kaliforniens sjölejon nyser

2013-07-03

En mindre sjöfågel inte helt olik våra sjöfåglar vi har enorma mängder av här i Uppsala's ankdam med flyttvägar eller friskt utbyte ner mot Asien och så är det sista steget indikerat med något mer än enstaka sjukdomsfall relaterat Sydpool-expeditionerna. En av de egentligen mer intressanta av dom verkliga tidiga med stora hand-moment för algoritmer runt användandet av Blue light nätets sista föregångare för att söka mer associativa mer oväntade förklaringar i vad som åtminstone följer kunskap ytterst väldokumenterad men komplex som djur- och växtliv och människans rörelser under den moderna historien.


H1N1 discovered in marine mammals | University of California


Den parallella rörande HIV lär vi tror jag knappast någonsin få något säkert svar om. Men denna är mer intressant eftersom den dessutom ligger så nära i association med både fladdermössen och fåglarna FOXP2 och dom tidiga åren efter att dinosaurerna föll och det lilla kvarvarande fågellivet överlevde efterverkningarna av meteoriten runt Sydpoolen medan dom tidiga däggdjuren och krokodilerna (också en av de verkligt gamla kvarvarande djuren) frossade i kadaver.


Våra svarta-vita vänner är fortfarande nere vid Sydpoolen också om deras förminskade släktingar gjort en del inbrott bl.a. i Sydafrika. Krokodilerna - kanske inte helt icke-relaterade HIV eller någon föregångare gömda i arvsanlagen från långt tillbaka - krymper både i utsträckning i Afrika och i Nordamerika ordentligt i fysisk storlek (i nästan komisk kontrast till alligatorerna).


Vår nyfikna genetiska innovation tycks dock ha lyckas bättre även om jag kan se ett åtminstone spännande art and fashion value med en kompletterande svans att t.ex. snurra som med en förr promenadkäpp. Men det kanske kommer tillbaka.