CiteSeerX: DOI i sitemap men ej existerande

2012-07-29
Har vi här: 10.1.1.97.4456. Finns i sitemap men saknar sida. Scientific commons refererar den också (vilka ev. använder data från Citesserx:


Valde att spindla ner den eftersom OID-systemet via API av och till ger XML-fel när servern tappar kontext alt. något på vägen hit och resulterande XML saknar slutet.

citeseerx.ist.psu.edu är ett av många viktiga och i omfång och höjd imponerande projekt från PennState Information Sciences and Technology (IST).

Ett tecken hälsosam motivation i BigData att bibehålla sin nuvarande position bland världens universitet vore att understryka för efter Google Ngram lite konkurrerande Harvard University vore att indexera in alla böcker relevanta inom vetenskap och undervisning på universitetsnivå. Jag tror vi säker är många som skulle tycka det är intressant med title referens-mappningen av det.

Hur som helst hoppas jag inte helt rationellt att det har spindlats ner någon gång i morgon men troligen tar det någon dag till om jag inte trådar upp det lite till.

Komplettering: Är har inte riktigt nått 100 000 (kanske 60 - 7 k doi:s) så jag tar det som ett tecken från (korrekt köns-balanserade) Gudinnan och prövar om datorn orkar upp lite i trådning.