Information Warfare

2011-08-31

Jag gör en förenklad version av Culture Distance med en tillhörande något bredare guide till information warfare inriktad för människorätts-, demokrati- och miljöorganisationer enligt tidigare utlovad fritt.

Dock ligger jag för smalt i tid tills jag sålt nättidning och/eller tagit in seed eller venture capital och smalare än jag hade hoppats då lägenhet såldes något mindre än förväntat motsvarande här cirka åtta veckor. Saken är den också att jag behöver semester som inte just nu är vad jag kan skära bort och jag behöver en längre sammanhängande ledighet utan stress där jag tänkte ta cirka sex veckor i Asien.

Den fria versionen kommer dock ändå i potens vida överstiga något liknande idag jag känner till kommersiellt eller fritt :-D

Tidigare i Nyfiken vital relaterat till Culture Distances:

Betraktat på lite längre sikt ser jag den fria Culture distances inte bara viktig för att öka potensen i positivt verkande organisationer jfr den nuvarande anpassningen som körs i en diktatur för att skatta förutsättning till positiv rörelse utan också som marknadsförings-kanal. Den är därför utifrån alla dimensioner prioriterad och det är endast praktiska frågor som begränsar här första två åren där jag hoppas efter den första versionen planerad om cirka tre månader återvända om cirka två till tre år med en ny fri version efter ett där mellan flertal kommersiella applikationer.

Good Luck all - Give them hell :-)
HH