Peta inte på U-båten

2011-03-03

Det är fullständigt obegripligt för mig ibland hur folk tänker. Antar vi nu att u-båten utanför Öland var den som gick in så har rimligen dykaren eller tråkigt någon annan någon aning om vad den u-båten tog med sig ut eller in.

Oavsett om den helt säkert - nära nog - gick ej kärnvapenbestyckad om den ens kan det (såg ej ut att vara en av dem för mig men jag kan för litet om det och namnen) kan det finnas annat ombord på den.

Det har som blivit någon form av kultur där folk måste gå och peta på allt direkt fysiskt för att få en bra bild för några minuters uppmärksamhet i tidningarna. Och snart är väl hela området fullt med folk också. Antar vi då att man tog ut något som hade kommit in på svenskt territorium som ej gick att ta ut på en annan väg så kan ingen utesluta att det inte är något som är problematiskt.

Oavsett det gäller också att även om u-båten skulle helt säkert vara ej bestyckad överhuvudtaget finns det vapen ombord på dem och kanske också problematiska sådana mer än handeldvapen inklusive sådant man tog ibland via ubåtar. Otrevligare saker om än sällan.

Nu simmar man ner och petar får man skylla sig själv men skulle ett problem utlösas kan det påverka ut tämligen bra för dom värsta fallen.